Scrisoare de dragoste…

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (articolul nu a fost votat încă)
Loading...

–––––––––––––––––––––––––––––––-

~Dragǎ July~

Domnița mea, îți scriu aceste rânduri cu gândul cǎ le vei citi cu zâmbetul pe buze. S-au întâmplat multe de când ochii tǎi nu mi-au mai încântat privirea, dar, totuşi, dragostea mea pentru tine a rǎmas vie, la fel de puternicǎ cum a fost în prima clipǎ când te-am întâlnit. Azi, în inima mea amintirea chipului tǎu este nemuritoare..Iubesc aceeaşi razǎ de soare care m-a vrǎjit pentru totdeauna.
Sper totuşi cǎ te voi întâlni cât mai curând..Am multe sǎ-ți povestesc, dar înainte de toate vreau sǎ te iubesc. Singurǎtatea a lǎsat rǎni adânci în propriul suflet. Doar tu le poți vindeca cu zâmbetul tǎu ucigǎtor..Dar, sǎ nu vorbim despre asemnea lucruri în aceste clipe..
Îmi voi lǎsa inima sǎ-ți vorbeascǎ..Trebuie sǎ o auzi pentru cǎ doar aşa te poți reîntoarce. Poate cǎ dragostea ta pentru mine nu mai este aceeaşi, dar nu te chem pentru a mǎ iubi..Vreau sǎ-ți dǎruiesc dragostea mea, pentru cǎ lângǎ tine, prin iubire, viața mea nu moare.Nu lǎsa ca focul din inima mea sǎ se stingǎ pentru cǎ dacǎ iubirea va pieri eu nu mai pot trǎi..Dragostea mea fǎrǎ margini, nu pot sǎ exprim în cuvinte dorința de a iubi, dragostea ce-o simt mistuindu-mi întreaga rǎsuflare.
Azi eşti departe, dar poate în zorii zilei de mâine vei fi lângǎ mine..Regret faptul cǎ te-am rǎnit, dar te rog sǎ-nțelegi situația în care mǎ aflam. De azi, nu mai eşti în pericol, dar fie-ți milǎ de suferința mea şi dǎ-mi mǎcar speranța unui nou rǎsǎrit.
Nu-mi fura singura razǎ de foc pentru care trǎiesc. Draga mea, oriunde ai fi, nu te ascunde în fața inimii mele. Nu îmi turna otravǎ în suflet prin aceastǎ singurǎtate.
Dulcea mea amintire, înainte de a mǎ despǎrți de aceste rânduri, îți trimit gândurile mele cele mai sincere. Îți doresc tot binele din lume, iar dacǎ nu te poți întoarce, rǎmai acolo unde eşti fericitǎ. Rǎmâi cu bine şi fie ca dragostea purǎ sǎ-ți cuprindǎ sufletul în îmbrǎțişǎri fǎrǎ sfârşit..Lasǎ vântul sǎ-ți sǎrute trupul, iar în adierea nopții, când stelele ard pe oceanul fǎrǎ margini, chiar dacǎ nu-mi observi prezența, sunt lângǎ tine..Pentru cǎ viața mea eşti tu, pentru tot restul eternitǎții…

Acest articol a fost publicat în Cenaclu-atelier

Lăsaţi un răspuns