Ghid de înregistare și utilizare

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (10 voturi, în medie: 4,40 din 5)
Loading...
  1. În partea stângă, jos, a site-ului aveți căsuța „Înregistrare”  După ce apăsați cuvântul „Înregistrare” va trebui să completați două câmpuri: Nume utilizator și Email.  După ce le completați, veți primi o parolă prin e-mail.
  2. Reveniți la pagina principală, și mergeți în stânga, jos, la „Autentificare”.  Scrieți  Numele de utilizator  și Parola  primită prin e-mail, apăsați „Autentificare” și gata! Ați intrat în „Panou control”.
  3. În partea dreaptă, găsiți „Profil”. Deschideți-vă profilul și modificați-vă parola cu una mai ușor de reținut.  Scrieți în partea de jos „Parola nouă” de două ori și apoi apăsați „Actualizare profil”.
  4. Acum, în dreapta, sus, apăsați „Adăugare articole”. Vi se va deschide o fereastră în care vă puteți posta creațiile literare. După ce ați terminat, apăsați „Trimite pentru aprobare”. Articolul va apărea pe prima pagină imediat ce va fi aprobat.

Succes!

Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele reguli:

1. Pentru a fi acceptat ca autor, trebuie să completaţi numele, prenumele şi câteva din „datele” dumneavoastră literare. În cazul în care optaţi pentru un pseudonim, faceţi această menţiune.
2. Dacă importaţi articolul dintr-un document Word sau alte procesoare de text, folosiţi întotdeauna modulul vizual şi butonul „Lipeşte din Word” din editor, în caz contrar articolul va fi şters pentru că interferează cu baza de date a site-ului.
3. Textele trebuie să fie scrise în limba română, cu diacritice şi să respecte regulile gramaticale.
4. Textele postate nu apar online imediat, numai după ce sunt aprobate de către  redactorul şef sau unul dintre redactori.
5. Nu postaţi mai mult de un text într-o zi. Numai unul dintre texte va fi publicat, celelalte vor fi şterse!
6. Nu postaţi acelaşi text de mai multe ori!
7. Nu vor fi acceptate decât comentarii care respectă aceleaşi reguli de mai sus.

Vă mulţumim!

Lăsaţi un răspuns